mandag 28. mars 2011

Familiefotografering - søskenfotografering

I forrige uke hadde vi flere familiefotograferinger. Her er noen av bildene vi tok av Jill, Aina og foreldrene deres. Vi tok noen søskenbilder samtidig, og det har de ikke gjort siden de var her for 10 år siden :)




torsdag 24. mars 2011

Barnefotografering - Dina

Dina har vært på fotografering hos oss flere år på rad, dette er fjerde gangen hun er her. Vi synes hun bare blir søtere og søtere. Og kanskje litt mer rampete :)
Det er kjempegøy å ha henne på besøk og gleder oss til neste gang!


tirsdag 22. mars 2011

Babyfotografering - Selma

Denne skjønne lille prinsessa var på fotografering hos oss for noen dager siden. Selma holdt ut veldig lenge og ga oss en haug med fine bilder. Her er noen utvalgte :)


lørdag 19. mars 2011

Babyfotografering - Meline

På fredag hadde vi søte Meline på besøk i studio. Her er noen av favorittene mine fra fotograferingen :) Ha ei flott helg!




onsdag 9. mars 2011

Kjærestebilder: Stian & Marianne

Vi har hatt dette nydelige paret til fotografering i studioet vårt. Her er noen av favorittbildene :)

 

lørdag 5. mars 2011

Barneforografering: Trym

I går hadde vi besøk av Trym som skulle ta 6 måneders bilder. Vi tok først noen fine bilder med og uten klær og helt til slutt tok mammaen fram sixpence og bukseseler. Han ble skikkelig tøff :)
Her er et lite utdrag av favorittene mine fra fotograferingen. God helg!

 

onsdag 2. mars 2011

Portrettfotografering - Nina

For ei stund siden fotograferte jeg Nina i studio. Vi gjorde litt av hvert og endte opp med mange forskjellige utrykk. Her er noen av mine favoritter fra shooten :)